Overige activiteiten op Koningsdag 2018

Donderdag 26 april

SSR-W vanaf 22:00: Oranjebal met live muziek van de band Flashback

Loburg vanaf 23:00: Koningsnacht Especiale by -De La Niets-. Het meest toonaangevende internationale DJ team van Wageningen

Vrijdag Koningsdag 27 april

Thuis van 13:00-16:00 mini-vrijmarkt met kleding, boeken en lekkere hapjes;

Onder de Linden van 14 - 17 uur brouwerij rondleiding; tevens verkoop Koningsbier

Diels Restobar vanaf 15 uur Koningsborrel en vanaf 18 uur 5 gangen Koningsdiner

Molenstraatfestival vanaf 16:00 tot 22:00; Op ieder terras kan je de heerlijke specialiteit bestellen van het Oude Pakhuis -chorizoworstjes met tomaten/paprikasalsa-, een keuze maken van de pizzakaart van Sa Lolla, Loburg serveert de beste Gin/Tonics en het Heerenstraattheater zorgt voor een super Seizoensbier. Dit alles onder het genot van livemuziek van Tom Erics.

Korenbeurs van 18.00 tot 22.00 Dave van Well, Hollandse muziek

café t Centrum Koningsparty met Bertjan en Michel; tijden van 21.30 tot 01.30 (klik voor poster)

Jazz at the Rhine town Club viert dit jaar haar 40 jarig jubileum op ...... Koningsdag. In de middag zal dweilorkest Efkes Anders in de straten van de binnenstad te horen zijn en 's avonds zijn er diverse optredens in de Junushoff!