Doemarkt 2022

Op woensdag 27 april bieden we Wageningers op de Doe-markt graag weer de kans onze inwoners te laten zien, horen, proeven en beleven wat Wageningen te bieden heeft. Deze gezellige actieve middag (12:00 – 16:30 uur) organiseren we in en rond theater de Junushoff.

Sporten & activiteiten uitproberen

Probeer een leuke sport of activiteit uit zoals tennis, ponyrijden of lacrosse.  Kinderen tussen 6-12 jaar kunnen meedoen aan leuke sportclinics. De eerste ronde start om 12: oo uur. De tweede ronde start om 14:00 uur. Schrijf je wel vooraf even in.

Doe je niet mee aan een sportclinic? Geen probleem je kunt op de Doe-markt gewoon alle sporten en activiteiten uitproberen.

Deze sporten en activiteiten kun je doen op de Doe-Markt:

Het Foodfestival
Geniet van lekker eten en hapjes van Food of cultures, de Snoeptiek, popcorn van de Rotery of de foodtruck van Taste. Of eet een ijsje bij Cicuto.

Demo’s & muziekinstrumenten uitproberen
En er is nog veel meer te doen zoals demo’s van de Jeugdbrandweer en muziekinstrumenten uitproberen bij de Harmonie.

Kleurplaat inleveren
Deelnemers aan de kleurwedstrijd kunnen hun kleurplaat inleveren bij de kraam van de Oranjestichting.