Sportclinics

Doe mee aan de Doe-markt Sportclinics

Op woensdag 27 april kun je meedoen aan de Doe-markt Sportclinics en kennismaken met een paar superleuke sporten!

De clinics worden georganiseerd voor kinderen tussen 6 en 12 jaar en vinden plaats op het terrein rond de Junushoff. Na afloop krijg je een leuke give-away.

Start Sportclinics

De eerste sportclinic start om 12.00 uur. We verzamelen tussen 11:45 uur en 12:00 uur voor de Junushoff bij de kraam van de Oranjestichting. Daar worden jullie verdeeld in een aantal groepen van maximaal 15 kinderen.

Samen met de andere kinderen in je groep kun je meedoen aan één of twee sportclinics van drie verschillende sporten zoals rugby, atletiek, boksen, korfbal, volleybal en lacrosse. Een ronde duurt zo’n anderhalf uur.

Natuurlijk kun je op de Doe-markt ook weer gewoon meedoen met allerlei sporten zonder deel te nemen aan de sportclinics.

Zo ziet het programma eruit:

11:45 – 12:00 uur: Verzamelen voor de Junushoff

12:00 – 13:30 uur: Clinics ronde 1

13:30 – 14:00 uur: Pauze

14:00 – 15:30 uur: Clinics ronde 2

15:30 – 16:30 uur: Vrij programma

16:30 – 17:00 uur: Opruimen

Let op: Ouders zijn zelf verantwoordelijk maar wij zorgen ervoor dat jullie kind bij de juiste sporten terechtkomt.

Eten & Drinken

Je moet zelf iets te drinken en te eten mee nemen.

Kleding

Het is Koningsdag dus trek je oranje sportkleren aan en doe gezellig mee!

Give-away

Is je sportclinic afgelopen dan kun je bij de kraam van de Oranjestichting je give-away ophalen.

Organisatie

De sportclinics worden georganiseerd door de Oranjestichting Wageningen in samenwerking met Sportservice Wageningen.