Programma Kids Sportdag

Doe mee aan de Koningsdag Kids Sportdag!

Op Koningsdag, dinsdag 27 april vindt de Kids Sportdag plaats, een sportieve ochtend voor kids tussen 7-12 jaar, waar je kennis kunt maken met verschillende leuke sporten.

Programma

De Kids Sportdag start om 9.30 uur. We verzamelen bij Hockeyclub WMHC op sportpark De Bongerd.

Daar worden jullie verdeeld in vier groepen van maximaal 20 kinderen. Samen met de andere kinderen in je groep doe je mee aan drie clinics van verschillende sportclubs (rugby, voetbal, hockey, korfbal en atletiek).

Ouders kunnen ivm. de Corona-maatregelen helaas niet blijven om te kijken.

Eten & Drinken

Wij zorgen voor iets te drinken en te eten tussendoor dus je hoeft zelf niks mee te nemen.

Kleding

Het is Koningsdag dus trek je oranje sportkleren aan en doe gezellig mee!

Ophalen

Om 12.30 uur is de Kids sportdag afgelopen en kunnen je ouders je weer ophalen bij WMHC.

Organisatie

De Koningsdag Sportdag wordt georganiseerd door de Oranjestichting Wageningen in samenwerking met Sportservice Wageningen.

No evenementen available!
No evenementen available in centrum category!
No evenementen available in heerenstraat category!
No evenementen available in junushoff category!
No evenementen available in muzikale-rondgang category!
No evenementen available in noordwest category!
No evenementen available in stadhuis category!
No evenementen available!