Steun de Oranjestichting

JA! Ik steun de Oranjestichting Wageningen

Koningsdag Wageningen is een dag van ons allemaal!

Wageningers vieren samen feest en voor jong tot oud is er vanalles te zien, kopen, proeven, horen, ruiken en beleven! De Oranjestichting is dan ook blij met bijdragen in de vorm van activiteiten, maar ook financiële bijdragen zijn welkom. Als stichting kunnen wij dan de basisingrediënten voor een geslaagd feest aanbieden en we zorgen ervoor dat de dag veilig verloopt.
Draag bij en word vriend, sponsor, sponsor-plus of hoofdsponsor!

Vrienden worden vermeld op onze website.

Sponsoren worden met hun website genoemd op onze site. Ook worden zij vermeld op de huis-aan-huis flyer (oplage 20.000). Hun logo wordt ook opgenomen in het sponsoren-album op onze Facebookpagina.

Sponsor-plus

Sponsor-plus: alle bij ‘sponsor’ genoemde zaken. Plus: een kunststof spandoek van 200cm x 80cm in kleur met uw naam/logo, dat wordt opgehangen aan een van de hekken rondom het beachvolleybalveld bij de Junushoff. Het sponsorbedrag is inclusief productie, bevestigen en verwijderen; het doek blijft uw eigendom en krijgt u na Koningsdag terug.

Hoofdsponsor
De hoofdsponsor staat met logo op de huis-aan-huis flyer. Het logo en webadres staan op onze website vermeld. Daarnaast tevens alle bovengenoemde zaken. Wilt u hoofdsponsor worden? Neem dan contact op via info@oranjestichtingwageningen.nl