Oranjestichting-Wageningen-IMG_7194

Voorbereidingen Doe-markt op Koningsdag 2022 gestart!

De Doe-markt commissie is gestart met de voorbereidingen voor Koningsdag 2022. Op woensdag 27 april bieden we clubs en verenigingen op de Doe-markt graag weer de kans onze inwoners te laten zien, horen, proeven en beleven wat Wageningen te bieden heeft. Daar zijn we na twee lange Corona-jaren enorm blij mee!

In en rond theater de Junushoff
Deze gezellige actieve middag (12:00 – 16:30 uur) kunnen we gelukkig ook weer in en rond theater de Junushoff organiseren.

Meld je organisatie alvast aan
Zit jij bij een club of vereniging en lijkt het jou leuk om jouw vereniging of club te promoten op de Doe-markt? Meld je vereniging dan snel aan, Als je je organisatie voor maandag 7 maart inschrijft, ben je verzekerd van een plek op de Doe-markt. Ook promoten we je club of vereniging dan via onze social media kanalen.