lintjesregen

3 lintjes in Wageningen

Jaap Schouls, Annie Keukens-van Brakel en Ria Kramer-Baars zijn vrijdag 24 april benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Geert van Rumund liet hen dat per telefoon weten.

Jaap Schouls heeft als het gaat om vrijwilligerswerk een grote staat van dienst. Hij is bestuurder van verschillende organisaties die met kerk en maatschappij te maken hebben.

Annie Keukens-van Brakel krijgt een koninklijke onderscheiding omdat zij zich inzet voor VNB bedevaartreizen, de rooms-katholieke geloofsgemeenschap en de Jolly Singers.

Ria Kramer-Baars krijgt een lintje omdat zij zich inzet voor vluchtelingen, alleenstaanden en andere kwetsbare mensen.

De gedecoreerden krijgen later dit jaar hun lintje nog persoonlijk uitgereikt door de burgemeester.

Namens Oranjestichting Wageningen Van Harte Gefeliciteerd!